„Plugușorul ostășesc” la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Membrii Asociației de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” duc mai departe nu doar tradițiile militare ale Armatei Române, ci și datinile și obiceiurile populare românești, ajungând în pragul Anului Nou la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București.

În foaierul muzeului care poartă numele prietenului de o viață al Regelui Ferdinand I, savantul Grigore Antipa, gazdele „Plugușorului ostășesc” pregătit de Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” ne-au întâmpinat așa cum se cuvine în aceste zile, cu brațele deschise și multă căldură. I-am colindat așa cum e lăsat din străbuni, în pragul unui an nou, cu versurile unui plugușor ostășesc, adaptat de bunul nostru camarad Constantin Murgoci.

Le mulțumim pentru cordialitatea primirii și ospitalitate, în poate cel mai iubit muzeu din țară prin simbolurile care îl individualizează și vorbesc despre misiunea și valorile sale.

Publicitate

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica: