Alexandru Burcea, la 18 ani

Asociația de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” urează tânărului camarad Alexandru Burcea, cu ocazia aniversării majoratului, ca această zi să îi aducă în dar noi scopuri, noi țeluri și idei, mult curaj, ambiție și inspirație.
Vârsta de 18 ani înseamnă tinerețe, startul tuturor începuturilor și căilor tale spre viitor. Îți dorim sănătate, bucurie și mult succes. La mulți ani!

Alexandru este nelipsit de la evenimentele ce readuc la viață tradițiile de luptă ale armatei române, fiind unul dintre cei mai tineri membri activi din țară al unei astfel de asociații. Este pasionat de istorie și trecut, de uniforme militare și medalii. A participat până acum, alături de ceilalți camarazi ai săi, la zeci de reconstituiri militare, defilări, gărzi de onoare, ceremonii festive sau de comemorare și demonstraţii de mânuiri de arme. Model și exemplu îi este tatăl său, Liviu Burcea, cel care de-a lungul timpului i-a insuflat pasiunea pentru reconstituirea istorică, tradițiile Armatei române și uniformele militare. Alexandru colecționează decorații și medalii, ceasuri de buzunar și deține mai multe uniforme militare. Îl felicităm pentru întreaga activitate prezentă și viitoare, dar mai ales pentru că este unul dintre tinerii care gândește și mai ales simte românește, iar tradițiile și valorile naționale sunt pentru el un simbol de neclintit.

La mulți ani, Alexandru Burcea!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica: