Generalul Radu Theodoru: „Atât ne-a mai rămas, conștiința că suntem români, pe asta s-o păstrăm cu sfințenie!”

La cei 97 de ani, împliniți, generalul Radu Theodoru ne oferă o lecție de istorie pe care cei mai mulți dintre români fie nu o cunosc, fie o ignoră.

„Generația mea a vărsat tone de sânge, până la Volga și până în Tatra, și dincolo de Tatra, la Viena! V-am dat o țară „la cheie”! După ce am venit de pe fronturi, pe cei mai buni dintre noi, teroarea roșie iudeo-maghiaro-cominternistă, cum îi spun eu, i-au luat și i-au băgat la pușcărie! Așii aviației au fost șaptesprezece ani la pușcărie, unii au murit acolo, pentru că și-au făcut datoria! După ce am ieșit de la pușcărie, reabilitați, am construit o țară! Și, vă întreb pe dumneavoastră, pe cei mai tineri, ce-ați făcut cu țara asta?! Unde este uriașa Țară Românească care, după război, prăbușită de bombardamentele anglo-americane, s-a ridicat prin munca noastră?! Am făcut o țară concurențială, unde este?!

Ne plângem tot timpul și arătăm la alții, cu degetul. Nu! Să arătăm la noi! Noi am stat lași, în genunchi, ni s-a luat totul și acum vor să ne ia și sufletul! Atât ne-a mai rămas: conștiința că suntem români, pe asta s-o păstrăm cu sfințenie! Până când? Lucrurile se săvârșesc la nivelul planetar, se dă o luptă crâncenă între Satana și Hristos! Să ne ferească Dumnezeu să învingă Satana! Trebuie să-i ajutăm pe cei care luptă pentru Hristos și pentru credința noastră!” (General Radu Theodoru)

http://www.asociatiaferdinand.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s