Membrii Asociației „Ferdinand”, la întâlnirea anuală a Asociației Naționale a Colecționarilor de Arme

Membrii Asociației de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” au participat sâmbătă, 17 octombrie 2020, la cea de-a zecea întâlnire a Asociației Naționale a Colecționarilor de Arme.

Un eveniment reușit cu o participare deosebită. Complexul de tragere „Anatolie Sălceanu” din Joița a găzduit evenimentul într-un format nou, așa cum anunțau și organizatorii pe pagina oficială de social-media. În premieră, pe lângă concursul tradițional de tir, a avut loc și o prezentare de arme și uniforme militare, fiind prezenți la acțiune reprezentanții mai multor asociații de reenactment/reconstituire istorică. „Formatul este unul de succes, membrii prezenți fiind plăcut impresionați. O altă premieră este filmarea evenimentului și prezența unei echipe de știri care va difuza un reportaj despre evenimentul organizat de Asociația Națională a Colecționarilor de Arme”, arată organizatorii în comunicatul lor.

Conducerea Asociației de Reconstituiri Istorice „Ferdinand I” mulțumește pentru invitație și felicită organizatorii pentru buna desfășurare a evenimentului desfășurat sâmbătă la Joița.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s